21 Mayıs 2013 Salı

Microsoft, Xbox One'ı Resmen Duyurdu!


Microsoft, 7.5 yıl önce tanıttığı Xbox360'tan sonra yeni nesil oyun konsolu Xbox One'ı duyurdu. Pek çok farklılıkla gelen cihazın teknik özellikleri haberimizde.

Microsoft, yedi buçuk yıl aradan sonra yeni oyun konsolu Xbox One'ı duyurdu. Xbox One adı esasında beklenmeyen bir ad oldu. Firma ters köşe yaptı diyebiliriz.
TSİ ile 20.00'da başlayan etkinlikte doğrudan tanıtımına geçilen Xbox One, yeni özellikleriyle dikkat çekiyor.
Windows Phone ile tamamen entegre olan ve Windows Phone'dan yönetilebilen yeni nesil Xbox One, Kinect başta olmak üzere tüm servislerle entegre olarak geliyor.
500 GB hard disk ve Blu-Ray sürücüyle gelen Xbox One ile Microsoft, artık DVD dönemini de kapatıyor. 8 çekirdekli işlemci, 8 GB RAM ile bir bilgisayar hissi veren makine, Microsoft'un tüm teknolojilerini barındıran bir oyun canavarı diyebiliriz.
Ses ve hareket ile yöneltebileceğimiz yeni nesil Xbox One, içerisinde Kinect'i entegre ederek geliyor. Kinect'in yerleştik olarak bulunduğu cihaz ayrıca yeni nesil oyun kumandasıyla beraber kalp atışlarımızı bile ölçebilecek.
Windows 8'deki arayüzü temel alan Xbox One; film, müzik, oyun ve Internet deneyimi konusunda çok başarılı bir şekilde geçiş yapabiliyor. Gelişmiş çoklu işlem deneyimi sunan Xbox One ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.
FIFA 14'ü de tanıtan firma, Xbox One'a özel olarak Ultimate takım modu ile beraber gelecek. Ayrıca Forza 5'de Xbox One için tanıtıldı.
-->

0 yorum: