1 Mart 2013 Cuma

Uygun Fiyatlı iPhone Gerçek Oluyor!

Uygun Fiyatlı iPhone Gerçek Oluyor!

Apple’ın ürün gamını genişletme çalışmaları gerçek olacak gibi. İddiaları genelde gerçekleşen Macotakara, uygun fiyatlı iPhone’u doğruladı!

Akıllı telefon dünyasında yeni bir çağın başlamasını sağlayan iPhone, çıktığı ilk zaman daha önce emsali olmayan bir kullanıcı deneyimi sunuyordu.

Günümüzde rakipleri ile arasındaki makas kapansada, iOS işletimsisteminin uygulama desteği ve stabilitesi hala firmanın en büyük kozu.

ABD başta olmak üzere yurt dışı pazarlarda iPhone ile diğer akıllı telefonlar arasında çok büyük fiyat farkı bulunmuyor. Bu gerçeğe rağmen başta bizim ülkemiz olmak üzere Apple Store‘un olmadığı ülkelerde;iPhone fiyatları oldukça yüksek. Uygun fiyatlı iPhone piyasaya çıkar mı çıkmaz mı bilinmez ama, uygun fiyatlı iPhone bile ülkemize yüksek fiyatlarla gelebilir diyerek haberimize başlayalım.

Polikarbon iPhone!

Genelde iddiaları tutan Japon blog sayfası Macotakara, uygun fiyatlıiPhone hakkında bildiklerini okurlarına paylaştı. Sitenin iddiasına göre uygun fiyatlı iPhone modellerini almak isteyenler, 2014‘e kadar beklemek durumundalar.

1338030338_iphone-3gs1339765643[1]

İddialara göre uygun fiyatlı iPhoneiPad mini ile benzer bir fiyatlandırmaya sahip olacak ve 330 dolar seviyesinde satışa sunulacak. Yine gelen bilgilere göre 3.5 ve 4 inç ekran boyutlarını kullanmayacak ucuz iPhone4.5 inç ekrana sahip olacak.

Tasarım olarak iPhone 5‘e benzeyecek olan cihaz, kasa malzemesi olarak polikarbon kullanacak. Bu yüzden iPhone 5′e göre daha kalın bir yapıda olacak. Ayrıca arka tasarımın iPhone 3G /3GS ve altı sürümlerdeki gibi olabileceğinin altı çiziliyor.

İddialara göre iPhone 5S

Sitenin iddiasına göre bu yıl içerisinde tanıtılacak olan iPhone 5S modeli, yeni bir flaş sistemine sahip olacak. Çift LED flaş ile gelecek olan 5S, arka kamera sensörü ve yerleştirme açısı bakımından yeni devrimlerle gelecek.

İddialara göre artık Apple, yeni iPhone‘u Ekim ayında değil, Haziran ayında düzenlenen WWDC etkinliğinde tanıtacak. Kısaca iPhone 5S, iOS 7 ile beraber Haziran’da gelebilir.


Uygun Fiyatlı iPhone Gerçek Oluyor!

0 yorum: